ARMANNI

 • ic-home1

  REGALNI
  VILIČARJI

 • ic-home2

  PALETNI
  VILIČARJI

 • ic-home4

  VLEČNI
  VILIČARJI

 • ic-home3

  DVIŽNE
  MIZE

RAVNANJE Z KOLUTI IN BOBNI

Paletni viličarji so opremljeni z napravami, ki lahko izpolnjujejo različne potrebe pri ravnanju z bobni, kot so nakladanje/razkladanje strojev, premikanje in skladiščenje. Ponujene rešitve se lahko prilagodijo kolutom, ki so izdelani iz katerega koli materiala, zato se lahko ista oprema uporablja za različne premere tovora.

XXL rešitve

Stroji, ki so bili posebej zasnovani in razviti za obdelavo tovora, ki zaradi svoje prostornine oziroma velikosti veljo za izjemno velike. Ustrezno življenjsko dobo stroja, tudi v težkih delovnih pogojih, zagotavljajo izjemno trdna konstrukcija in posebne komponente, ki v kombinaciji s pogonskim sistemom omogočajo upravljavcu učinkovito in varno ravnanje s tovorom, tudi v primeru XXL tovora.

Ravnanje z sodi

Teleskopski viličarji, ki so opremljeni s posebnimi napravami za učinkovito ravnanje s sodi in cisternami iz različnih materialov in z različnimi masami, za varno izvajanje postopkov ravnanja, skladiščenja in postopnega nadzorovanega praznjenja vsebine.

Ravnanje z industrijskimi zabojniki

Posebna oprema ali naprave, ki so vgrajene v teleskopske viličarje, ponujajo celoten nabor rešitev za ravnanje z industrijskimi zabojniki različnih oblik, materialov in velikosti: od pobiranja in shranjevanja zabojnikov prek postopnega nadzorovanega praznjenja vsebine do ravnanja z manjšimi zabojniki.

Iz nerjavečega jekla

Široka paleta izdelkov iz nerjavnega jekla za obdelavo bremen v delovnih prostorih, za katere je značilna visoka stopnja oksidacije ali ki zahtevajo izvajanje najstrožjih higienskih pogojev. Ponudbo standardnih teleskopskih, paletnih in vlečnih viličarjev dopolnjuje veliko število prilagojenih rešitev, ki lahko zadovoljijo vse potrebe strank.