Iz nerjavečega jekla

ARMANNI

Nerjaveče jeklo

Celovita ponudba izdelkov iz nerjavnega jekla za ravnanje z bremeni v delovnih prostorih, za katere je značilna visoka stopnja oksidacije ali ki zahtevajo izvajanje najstrožjih higienskih pogojev. Uporaba nerjavnega jekla in ustreznih sestavnih delov zagotavlja maksimalno trajanje in časovno učinkovitost tudi v najzahtevnejših okoljih. Ponudbo standardnih zlagalnikov, paletnih vozičkov in vlečnih vozičkov dopolnjuje veliko število prilagojenih rešitev, ki lahko izpolnijo vse potrebe strank.

NERJAVEČI REGALNI VILIČARJI

Armannijev nabor regalnih viličarjev iz nerjavečega jekla predstavlja optimalno rešitev za postopke pobiranja in skladiščenja blaga v prostorih, za katere je značilna visoka vlažnost ali ki zahtevajo najvišje higienske standarde.

NERJAVEČI PALETNI VILIČARJI

Armannijev nabor paletnih viličarjev iz nerjavečega jekla izpolnjuje vse posebne potrebe uporabe za ravnanje z blagom v prostorih, za katere je značilna visoka vlažnost ali ki zahtevajo visoke higienske standarde: manjše skupne mere, udobje in varnost upravljavca, hitrost premikanja in preprosta uporaba.

NERJAVEČI VLEČNI VILIČARJI

Armannijevi vlečni VILIČARJI so optimalna rešitev za vleko tovora na prikolici v prostorih, za katere je značilna visoka vlažnost, ter za varno in učinkovito delovanje v skladu s higienskimi standardi.

POSEBNA PROIZVODNJA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Veliko število posebnih naprav in prilagoditev, ki veljajo za standardne jeklene izdelke, je na voljo tudi za izdelke iz nerjavečega jekla, da bi lahko dosegli čim večjo prilagodljivost izdelka glede na posebne potrebe stranke.