MIAG

Eksplozijsko odporni industrijski tovornjaki in inovativni transportni sistemi

Podjetje MIAG Fahrzeugbau GmbH ima na posebnem področju eksplozijsko odpornih industrijskih viličarjev široko paleto izdelkov, električno gnanimi paletnimi viličarji za pešce za manjše transportne naloge ter manevrirnimi in zmogljivimi električnimi viličarji za hiter transport blaga v halah..

Preberi več

Za daljše poti materiala ponujamo električne viličarje s fiksno ploščadjo. Industrijski viličarji MIAG so enostavni za uporabo in vzdrževanje ter so prejeli več nagrad za dober dizajn.

Nov razvoj in vzdrževanje izdelkov na tradicionalnem področju izdelkov eksplozijsko odpornih industrijskih viličarjev zagotavljata najsodobnejšo tehnologijo.

Druga linija izdelkov družbe MIAG Fahrzeugbau GmbH je oprema O/C/S (Omnidrive Carrier- System) z elektronsko krmiljenim pogonom Mecanum. Izjemne možnosti premikanja naprav O/C/S je mogoče primerjati z možnostmi viličarjev na zračnih blazinih. Uporabljajo se v segmentu intralogistike kot transportne platforme za logistične materialne, proizvodne in blagovne tokove ter na primer kot posebne rešitve za proizvajalce letal in vzdrževalna podjetja.

Še naprej pa razvijamo sodobna prevozna sredstva za varno in hitro ravnanje z blagom na nevarnih območjih na morju.

Eksplozijsko odporni industrijski viličarji in inovativni transportni sistem