Dvižne mize

ARMANNI

Dvižne mize

Raznovrstna paleta dvižnih miz ARMANNI, ki se uporabljajo v proizvodnih oddelkih, skladiščih ali avtomatiziranih obratih, so ključni stroji, ki omogočajo učinkovite in popolnoma zakonsko skladne postopke, kot so dvigovanje blaga, nakladanje in razkladanje blaga v tovornjake ali iz njih, vzdrževanje ali povezovanje delovnih površin, ki so razporejene na različnih višinah. Velikost tradicionalnih eno- ali dvopantografskih ploščadi je mogoče prilagoditi zahtevam stranke in jih opremiti s številnimi dodatnimi pripomočki; Armannijeve ponujene rešitve nato zajemajo izdelke, ki so bili posebej zasnovani za posebne uporabe, kot so dvižne mize, ki se lahko uporabljajo kot delovne mize, dvižne mize za nagibanje tovora, dvižne mize na motorni pogon do dvižnih miz z izjemno odporno strukturo in komponentami za varno ravnanje z XXL tovorom.

ELEKTRIČNE DVIŽNE MIZE S PANTOGRAFOM

Celovita ponudba dvižnih miz z elektrohidravličnim dvigovanjem s pantografskim mehanizmom; Armannijevi izdelki omogočajo izbiro med več standardnimi konfiguracijami (zmogljivost, velikost platforme in hod dvigovanja) ali po potrebi prilagoditev velikosti glede na posebne potrebe zadevnega delovnega prostora.

ROČNE DVIŽNE MIZE S PANTOGRAFOM

Dvigalne mize na kolesih s pantografskim dvigalom, ki se ročno poganja s pomočjo dvižne črpalke; gonilna ročica omogoča ročno premikanje dvižne mize, ki zato lahko služi delovnim postajam, ki se nahajajo na različnih mestih. Armannijevi ponujeni izdelki omogočajo izbiro med več standardnimi nastavitvami (zmogljivost, velikost platforme in dvižni hod) ali po potrebi zahtevo po prilagoditvi velikosti glede na posebne potrebe zadevnega delovnega prostora.

DVIŽNE DELOVNE MIZE

Dvižne mize na kolesih z navpičnim batnim dvigom, ki se lahko poganjajo elektrohidravlično ali ročno; gonilna ročica omogoča ročno premikanje dvižne mize, ki lahko zato služi delovnim postajam, ki so nameščene na različnih mestih.

NAGIBNE DVIŽNE MIZE

Sistemi, opremljeni s ploščadjo v obliki črke L, ki se elektrohidravlično nagibajo, dokler se tovor popolnoma ne prevrne. Velikost in obliko dvižnih miz je mogoče prilagoditi, da se popolnoma prilagajajo vrsti in obliki blaga.

PREMIČNE DVIŽNE MIZE

Dvižne mize z mehanizmom za dvigovanje s pantografom, opremljene s kolesi in električnim pogonom ter krmilno roko. Gibanje na motorni pogon omogoča uporabo dvižne mize in rokovanje z bremenom na različnih delovnih mestih, tudi če so oddaljena.

XXL DVIŽNE MIZE

Dvižne mize, katerih nosilni okvir in velikost mehanskih sestavnih delov sta bila posebej zasnovana tako, da zagotavljata popolnoma učinkovite in varne pogoje tudi pri dvigovanju blaga, ki zaradi svoje teže in dimenzij velja za izjemno.