O NAS

Vetis d.o.o. je zasebno podjetje z več kot 30-letno tradicijo na področju svetovanja pri nakupu in vzdrževanju logistične opreme. V začetku je naša dejavnost temeljila na dobavi rezervnih delov in servisni dejavnosti, danes pa razpolagamo s široko mrežo dobaviteljev raznovrstne rezervne opreme in nadomestnih delov za skoraj vse vrste viličarjev. Z uspešnim delom svojo vlogo samo še krepimo in širimo svoje dejavnosti na področju zagotavljanja transportno-logističnih rešitev.

Viličar v številnih podjetjih velja za eno najpomembnejših investicij.

Viličarji namreč ponujajo učinkovito metodo skladiščenja, saj omogočajo premikanje palet, težkih tudi več ton. Diesel, elektro ali plin viličar vam bo prihranil čas pri premikanju blaga, vaši delavci pa bodo z njegovo pomočjo svoje delo opravljali varno. Del naših storitev sta tako tudi servis in prodaja rabljenih viličarjev, ponudimo pa vam lahko tudi najem viličarja tako rabljenega kot novega.

Vetis nudi uporabnikom enostavno uporabo, varnost in zanesljivost. Z našimi ročnimi paletnimi, regalnimi in drugimi viličarji ter vlačilci boste optimizirali svoje delo in ponudili svojim strankam in poslovnim partnerjem kakovostne usluge. V podjetju Vetis vam nudimo tudi rabljene viličarje, servis, izposojo in odkup viličarjev ter tako imenovani full service projekti.

Naši čelni, regalni, teleskopski in paletni viličarji in seveda tudi ročni viličarji so enostavni za uporabo, hkrati pa varni in zanesljivi. Z njimi boste optimizirali svoje delo in ponudili svojim strankam in poslovnim partnerjem kakovostne usluge.