XXL rešitve

ARMANNI

XXL REGALNI VILIČARJI

Dvigovanje / obvladovanje zelo težkih bremen

Regalni vililčarji, ki so opremljena s podpornimi nogami in dvižnimi drogovi; so dimenzionirana in izdelana iz posebnih materialov za doseganje največje stabilnosti pri dvigovanju izjemno težkih tovorov do 8 ton. Dvigalne vilice in druga oprema, vgrajena v viličar, so ustrezno oblikovane glede na posebne dimenzije, obliko in težo tovora, ki ga je treba dvigniti. Pogonski sistem s pomožnim motorjem zagotavlja upravljavcu odlično manevriranje brez napora.

XXL PALETNI VILIČARJI

Dvigovanje / obvladovanje zelo težkih bremen

Paletni viličarji, ki so zasnovani s konstrukcijami, sestavnimi deli in dimenzijami, primernimi za premikanje izjemnih tovorov do teže 30 ton. Geometrija dvižnih vilic je posebej prilagojena glede na natančne značilnosti oblike, teže in prostornine tovora, ki ga je treba prevažati. Pogonski sistem s pomožnim motorjem zagotavlja upravljavcu odlično manevriranje brez napora tudi pri polni obremenitvi.

XXL VLEČNI VILIČARJI

Vleka / obvladovanje izrednega tovora

Vlečni viličarji z izjemno težko konstrukcijo za prevoz tovora na prikolici do 30 ton. Sistem za dvigovanje prikolice s pomočjo vlečnega kavlja, ki je bil razvit posebej za to vrsto tovora, v kombinaciji z učinkovitim in umerjenim pogonskim sistemom omogoča učinkovito in varno vleko tudi izjemnih tovorov. Druga možnost so viličarji s platformo, namenjeni prevozu XXL tovora na sprednji platformi, ki se po ustreznih dimenzijah in ojačitvi izkaže za primerno tudi za izjemno težke tovore. Tudi pri teh izjemno velikih strojih sistem za pogonsko pomoč zagotavlja upravljavcu odlično manevriranje brez napora.