Ravnanje z industrijskimi zabojniki

ARMANNI

OPREMA ZA PREVRAČANJE ZABOJNIKOV

Sprednje / Stransko praznjenje

S posebnimi ročnimi ali hidravličnimi zategovalnimi mehanizmi omogočajo viličarji za sprednje ali stransko prevračanje trdno prijemanje tovora, da ga je mogoče nato prevrniti na želeni višini. Pogon z elektrohidravličnim servovolanom omogoča postopno in nadzorovano praznjenje vsebine, kar zagotavlja večjo učinkovitost in varnost pri ravnanju s tovrstnim tovorom.

OPREMA ZA NAGIBANJE ZABOJNIKOV

Sprednje / Stransko nagibanje

Hidravlične naprave, ki so ustrezno vgrajene v dvižni sistem dvižnih viličarjev in omogočajo sprednji ali bočni nagib dvignjenega tovora. Možnost postopnega in nadzorovanega nagibanja zabojnika učinkovito podpira upravljavca z vidika ergonomije in učinkovitosti med postopki pobiranja vsebine, ki se nahaja v zabojnikih različnih oblik in velikosti.

KLEŠČE ZA KOŠE

Dvigovanje / Premikanje / Odlaganje / Ravnanje

Naprave, opremljene z kleščami, omogočajo trden oprijem stranice koša, da ga lahko varno dvignete, prenesete in odložite na želeno mesto. Te naprave so lahko opremljene z napravami za sprednje ali bočno obračanje in omogočajo tudi izvajanje postopkov za nagibanje in praznjenje vsebine. Zahvaljujoč popolni prilagoditvi držalnih ročic lahko zabojnike (različnih oblik, velikosti in materialov) popolnoma povežete z opremo za učinkovito in varno izvajanje vseh postopkov ravnanja s tovrstnim tovorom.