Mariotti viličarji

NAJMANJŠI ELEKTRIČNI VILIČARJI NA SVETU

V našem programu viličarjev od 400 do 1600 kg poiščite viličar, ki je pravi za vas.

Kakovostni, a majhni viličarji Mariotti so edinstvena rešitev za popolnoma varno in udobno delo v omejenih prostorih in zapletenih situacijah.

Zahtevajte podporo naše ekipe: rešitve, ki bodo zadovoljile vse vaše potrebe.

NAŠI STANDARDNI ELEKTRIČNI VILIČARJI

Mariottijev nabor električnih viličarjev s protiutežjo na treh kolesih je najzmogljivejši in najpopolnejši na svetu za ravnanje z majhnimi bremeni, težkimi od 400 do 1600 kg. Njihova najmočnejša lastnost je manjša velikost, ki jim omogoča delo v omejenih prostorih, kjer običajni viličarji običajno ne morejo delovati.

Enota Mariotti, izdelana za intenzivno uporabo z največjo možno tehnologijo in kakovostjo dela, vam bo stala ob strani pri vseh nakladalnih, razkladalnih, manipulativnih in zlagalnih postopkih ter pri delu v proizvodnih prostorih, tako v zaprtih prostorih kot na prostem.

Presenečeni boste nad kompaktnostjo, vsestranskostjo in zmogljivostjo naših električnih viličarjev ter nad tem, kako se bodo odzvali na vse vaše potrebe.
Varnost upravljavca in tovora, hitrost in udobje pri delu, zmanjšano vzdrževanje in poraba energije bodo prinesli večjo učinkovitost in produktivnost ter prinesli prihranek časa in denarja.

  • Napetost: 24, 36 in 48 V
  • Nosilnost od 400 do 1600 kg
  • Višina dviga do 6180 mm
  • Ekskluzivni sistemi Mariotti: nastavljiva medosna razdalja, CSC in QCM
  • Pogon: pogon na zadnji kolesi RWD, pogon na sprednji kolesi FWD in pogon na vsa kolesa AWD
  • Tehnologija AC

Za več informacij nas kontaktirajte.

Izberi zmogljivost

Mini Serija - NAJBOLJ KOMPAKTNI VILIČARJI NA SVETU

Najmanjši sprednji dvižni viličarji na svetu, ki v dolžino od protiuteži merijo le 1095 mm (L2). Deluje lahko tam, kjer ne more delovati noben drug čelni dvižni voziček, brez kompromisov glede varnosti, učinkovitosti, udobja in tehnologije.

ME Serija - PREPROSTOST IN PRIROČNOST

Viličarji iz rumene serije Mariotti so zasnovani tako, da so izredno preprosti za upravljanje in vzdrževanje ter zagotavljajo odlične zmogljivosti ter najboljšo zanesljivost in udobje.

MYCROS Serija - TEHNOLOGIJA IN KAKOVOST NA VRHU

To je Mariottijeva zgodovinska linija, ki je vodilna v vseh pogledih, in sicer na področju tehnologije, udobja, opreme in dodatne opreme. Dvanajst modelov za vse potrebe z možnostjo izbire najprimernejšega pogona: pogon na zadnji kolesi (RWD – 1 kolo), pogon na sprednji kolesi (FWD – 2 kolesi) ali pogon na vsa kolesa (AWD – 3 kolesa).

MX Serija - KONCENTRIRANA MOČ

Morda so majhni (L2=1615 mm), vendar imajo električni viličarji iz serije MX vso moč, s katero je lahko opremljena enota Mariotti: 48 V in nosilnostjo do 1600 kg.

Izberi zmogljivost